Vacature: Commercieel service monteur 38 uur

Sebas-Wheels is op zoek naar een
Commercieel service monteur 38 uur
De baan:

Tot jouw taken behoren het laden & lossen, controleren en inboeken van de binnengekomen goederen, klanten te woord staan voor de snelle vragen en de rest bied je ondersteuning bij reparatie en montage werk. Het betreft een fulltime aanstelling van 38 uur per week..

Jij
Jij hebt relevante werkervaring in soortgelijke functie ,beschik je over goede communicatieve eigenschappen en ben je in bezit van rijbewijs B.

Wij
Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een sterk groeiend bedrijf. Naast een goed salaris zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, een pensioenregeling en andere collectieve verzekeringen, en bovenal een prettige werksfeer.

Sebas-Wheels
Sebas-Wheels is de high & E-bike specialist van zeeland die zich hoofdzakelijk alleen richt op de highspeed doelgroep. We zijn 8 jaar terug begonnen maar door toenemende drukte en groei zijn we opzoek naar extra personeel.

Contact
Stuur je sollicitatie voorzien van CV voor 18 februari naar Sebas-Wheels, Grotebagijnestraat 7, 4561CG Hulst Of per mail naar info@sebas-wheels.nl
Voor vragen kun je contact opnemen op telefoonnummer 0114-769013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *